Om oss på Vännäs Pulverlack

Lokal och Norrländsk Pulverlack

Vännäs Pulverlack med sina 4 anställda är belägna i Vännäs kommun och jobbar brett och långt. Kundkretsen sträcker sig från mindre byar uppe i norr till större städer i söder. Vi kan idag med hjälp av innovativ teknik, nytänkande och kunnig personal producera stora volymer på daglig basis i vår anläggning. 

En stadig rullians och ett gott samarbete med våra kunder är det vi brinner för. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner och vi har stor kapacitet på vår anläggning. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram ett lämpligt samarbete.

Pulverlack – ett klimatsmart val

Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Både för planetens skull men även för våra kunder – ur ett ekonomiskt perspektiv.

Med våra investeringar för en effektivare och klimatsmartare anläggning kan vi minska våra färgrester så vi enbart har ett spill på några få procent.

Effektivisering

Vi satsar på framtiden. På grund av detta har vi investerat i en toppmodern och driftsäker anläggning för att kunna garantera smidig hantering av ert gods.

Återvinning

Med hjälp av en steril och ren miljö kan vi återbruka nästan allt pulver som inte fäster vid första appliceringen. På detta sätter minskar vi vårat spill och på så vis även vår miljöpåverkan. 

Miljösmart

Återbruk och lite användning av kemikalier bidrar till att pulverlackering är ett mer klimatsmart val än exempelvis klassisk våtlackering.

Häng med in i verkstaden!

Vill ni se vår vardagliga verksamhet gör ni det bäst via våra sociala medier! Ni hittar enkelt till vår Instagram där vi lägger ut löpande projekt och spännande innehåll gällande vår anläggning och pulverlackering i allmänhet!