Våra tjänster

Fordonsindustrin

Vi hjälper dig att lacka alla olika typer av detaljer både till personbilar och yrkesfordon. Några vanliga detaljer kan vara länkarmar, stötdämpare och fälgar. Vi hjälper företag som har behov av att lackera enstaka artiklar men även om ni har ett stort behov av löpande lackering av produkter. Vi lämnar gärna ett pris för just era behov. Och det bästa av allt, vi är konkurrenskraftiga med vår prissättning.

Produktionslinje fordon

Offentlig miljö

Behöver ni hjälp med lackering av parkbänkar, lekparker, stängsel eller annat stål som befinner sig i en offentlig miljö? Då kan vi hjälpa dig. Att lacka med pulver har många fördelar, och en av de största är den slitstarka ytan. Därför passar det alldeles utmärkt att pulverlackera föremål som kommer utsättas för hårt slitage och varierande väderförhållanden. 

Verkstadsindustri

Det finns många detaljer inom verkstadsindustrin som behöver färg. Vi kan hjälpa till att lacka såväl stora som små detaljer. Vi klarar även stora volymer. Exempel på detaljer kan vara, ventilationsgaller, verktyg, armaturer, stålkonstruktioner & verkstadsutrustning. 

blue and brown metal bridge

Ett klimatsmart val

Vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan. Både för vår planets skull men även för våra kunders och då ur ett ekonomiskt perspektiv.

Med våra investeringar för en effektivare och klimatsmartare anläggning kan vi minska våra färgrester så vi enbart har ett spill på några få procent.